1/7
Къде може да залагаме свободно в BG ?

Free Betting Tips

300х100-3.gif
palmsbetbonusi.gif
cropped-asianconnect_banner-1.jpg

Създадена преди повече от 16 години, Asianconnect е нещо ново за хазартната индустрия и напълно заслужава нашето внимание. Самата компания не е истински букмейкър, а брокер на залагания, т.е. тя събира коефициенти от най-големите азиатски букмейкъри. По този начин клиентите имат достъп до Pinnacle/Pinbet, SBObet, Singbet, BetISN, Orbit Exchange и Asianodds  чрез един акаунт и уеб интерфейс.

Лицензиран и регулиран в Нидерландски Антили и Кюрасао, от достатъчно дълго време, е синоним на  доверие и сигурност. Една от забележителните характеристики е тяхната светкавично бърза обработка на плащанията. Тегленията с биткойни и онлайн портфейли (Skrill, Neteller) отнемат само няколко минути за обработка и можете да получите парите си почти моментално.

Предлага се и залагане чрез Skype. Всичко, от което се нуждаете, е акаунт в Skype - или телефон, за да се свържете 24/7 с обслужването на клиенти - който ще отговори на всички ваши нужди за залагане. Тази услуга е напълно безплатна и достъпна за всички клиенти с минимален залог от 150 евро.

Като брокер на залагания Asianconnect съчетава предложенията на множество азиатски букмейкъри от най-високо ниво. Както можеше да се очаква, основният фокус в платформата е върху азиатският хендикап, но вие също ще получите над / под пазарите и стандартните европейски 1X2 коефициенти.

Най-доброто от всичко разбира се е, че можете да получите най-добрите налични коефициенти в момента, защото можете да избирате от офертите на най-големите световни букмейкъри.

Няма да е надценяване, ако кажем, че Asianconnect предлага възможно най-високите коефициенти за футболни мачове, достъпни навсякъде по света. Това е естествено, тъй като комбиниран 4-5 букмейкъри от най-високо ниво. По този начин е възможно дори да залагате 6-цифрени суми.

Абсолютното най-голямо предимство е, че те не ограничават своите играчи. Просто защото Asianconnect не се интересува дали печелите или не, тъй като те печелят % от общия оборот, който правят с букмейкърите и нямат интерес към резултата от вашите залози .

acwelcome-300x250.jpg
skrill.jpg
ac-home_edited_edited.jpg

Skrill е електронен портфейл приет в цял свят, който позволява прехвърлянето на средства онлайн само с използването на имейл адрес и кредитна/дебитна карта или банкова сметка. Skrill е един от лидерите на пазара за онлайн разплащания с милиони клиенти от 200 страни, 40 опции за международни разплащания, 12 езика на платформата и 39 валути с които можете да отворите портфейла си. Предпочитан метод за плащане е от много играчи, приет на почти всички сайтове. Главните предимства са лесното изпращане на пари към приятели, бързите депозити и тегления от букмейкърите, сигурността и поверителността на транзакциите.

images.png
3be9c149.gif

OddStorm е спортен арбитражен софтуер, който позволява на потребителите бързо да намират печеливши възможности за арбитраж на редица футболни пазари, като сравняват коефициентите от 64 онлайн букмейкъри и борси за залагания. Намирането на тези възможности ръчно би било почти невъзможно, но техният софтуер е в състояние да намери стотици от тях с едно щракване на бутон. Арбитражните залози - известни още като сигурни залози и арбове - представляват техника, при която поставяте залози в различни букмейкърски къщи и си гарантирате сигурна печалба като покривате всички възможни резултати от спортното събитие.

Арбитражните ситуации възникват, когато сайтовете за залози имат алтернативен поглед върху шансовете за различните възможни изходи от даденото спортно събитие, което означава, че предлагат различни коефициенти. Арбитражните залози изискват да се намери ситуация, при която ставките в различните букмейкърски къщи се различават до толкова, че да имате сигурна печалба, залагайки на всички възможни изходи без значение как ще се развие събитието. OddStorm е професионален инструмент, който ще ви помогне да победите букмейкърите и да сте сигурни за печалба, независимо от резултата от играта. Той е бърз, удобен и лесен за използване. Поддръжката е достъпна 24/7 и винаги има някой, който да отговори на вашите въпроси навреме. Той се използва от хиляди хора в повече от 100 държави и е техният лоялен партньор в правенето на пари. 

Careers_Page_Banner_1920x450.jpg

© 2017 - 2021  SENDOBET

Предупреждение: хазартът включва риск. Вие може да загубите пари. Залагането може да доведе до пристрастяване. Молим да играете отговорно.

green_r1_c1.gif
bgchart6.gif
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now